divendres, 15 de gener del 2016

CAMPANYA DE REUTILITZACIÓ I RECICLATGE CREATIU

Un projecte que va començar amb la creativitat d'Arrels Marinades, la idea de la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Pego i la col·laboració i treball dels artistes més menuts, totts i totes les xiquetes i xiquets dels Centres Escolars de Pego. 

Cada sessió del projecte amb les diferents classes de Primària ha suposat un aprenentatge per a nosaltres, els nostres menuts ens demostren dia rere dia que les coses es poden fer de forma diferent, i que amb il·lusió i ganes d'aprendre es pot canviar aquest Món i fer-lo un poquet millor.


Primer els nostres menuts van parendre que són les tres RRR (Reducció, Reutilització i Reciclatge) de la mà de tres personatges de la Història: uma xiqueta d'una tribu prehistòrica, una xiqueta de l'època medieval i per últim un xiquet de la nostra època. Amb ells i els objectes que ens ensenyàven de la seua època vam debatre sobre la importància de la Sostenibilitat i de formes de buscar un equilibri amb la Natura i el món que ens envolta.

Per acabar la sessió al centre els xiquets i les xiquetes van aprendre a reciclar paper, un paper que per cert utilizàren per a muntar l'Exposició Col·lectiva "I JO?! QUÈ SERÉ DE VELLET?" Una exposició en la què cada alumne, amb un objecte vell i la seua imaginació el transformava i el reutilitzava per a crear un segon objecte, nou al que poder-li donar una segona vida.

Els treballs eren espectaculars, es podia trobar de tot, des de subjecta-llibres, a jocs, instruments musicals, disfresses, etc.

L'art creatiu dels més menuts s'exposà junt a les obres de grans artistes al Museu d'Art Contemporani de Pego.





Moltes gràcies a totes i a tots els què ho heu possible!



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada